Sari direct la conținut

Arestari in lumea interlopa

HotNews.ro

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, dupa audieri care au durat mai multe ore, arestarea a 20 dintre membrii clanurilor Duduieni si Carani, alti 10 ramanand liberi pe perioada cercetarilor, transmite Radio Romania Actualitati.

Decizia privind arestarile preventive pentru 29 de zile, precum si cercetarea in libertate a 10 dintre acuzati poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

30 de membri ai celor doua clanuri cunoscuti pentru infractiuni cu violenta au fost depistati la descinderile facute, vineri dimineata, la mai multe adrese din Capitala si din judetele limitrofe, in urma unei anchete incepute in urma cu o jumatate de an.

Infractorii actionau in grupuri de cate 4-5 persoane. Inarmati cu arme albe, intrau in locuintele victimelor, pe care le obligau sa semneze acte pentru presupuse datorii sau incercau sa vanda cu acte false diverse imobile. In ultima vreme, membrii gruparii se specializasera in furturi din depozite.

In noiembrie anul trecut, ei au furat aparate electronice in valoare de sapte miliarde de lei vechi, pe care le-au vandut prin intermediari

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro