Sari direct la conținut

Motiunea impotriva ministrului Macovei a fost depusa la Senat

HotNews.ro

Motiunea simpla ” Minciuna – adevarul justitiei Macovei” a fost depusa, joi dimineata, la Biroul permanent al Senatului. Documentul este semnat de 64 de parlamentari PC, PSD si PRM si urmeaza sa fie dezbatut, marti dupa-amiaza, in sedinta de plen a Senatului.

Semnatarii motiunii cer demiterea ministrului Justitiei, Monica Macovei.

Ei sustin ca aceasta nu a prezentat „un minimum de program coerent, corect, realist, care sa schiteze macar o idee fundamentala despre reforma sistemului justitiei”.

Parlamentarii o acuza pe Macovei ca aceasta s-ar „eschiva de la infaptuirea reformei justitiei si ca nu a avut niciun program pentru a realiza acest obiectiv”. Mai mult, ei considera ca ministrul Justitiei a „abandonat total” reforma in justitie.

Reactia ministrului Macovei: „Abia astept sa merg in Parlament si sa le vorbesc senatorilor!”

Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ca isi doreste sa mearga in Parlament pentru a le vorbi senatorilor in legatura cu ce s-a facut in domeniul Justitiei. „Poate ca unii nici nu stiu ce s-a facut in Justitie”, a adaugat Monica Macovei.

Monica Macovei este unul dintre cei mai apreciati ministri romani de catre oficialii europeni, rezulatele sale in domeniul reformarii Justitiei fiind vazute de multi ca decisive pentru integrarea Romaniei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro