Sari direct la conținut

Nastase luat la control

HotNews.ro

Zambaccian 16, scotocit de procurorii DNA, scrie Romania Libera. I-au numarat Zambaccianul, titreaza Cotidianul. Asediu la blocul-tun. Se strange latul pentru Adrian Nastase, scrie EVZ. Perchezitie la casa scarilor lui Nastase, scrie Adevarul. Cu mandate de perchezitie pe numele vecinilor, procurorii au intrat in blocul lui Nastase pe usa din dos, scrie Gandul. Perchezitie esuata in Zambaccian, cred cei de la Curentul.

Zambaccian 16, scotocit de procurorii DNA

Perchezitii la Nastase

preluare Romania Libera

Procurorii au descins ieri in Zambaccian 16. Au fost perchezitionate apartamente vecine cu cele ale familiei Nastase. Procurorii nu au facut nici o declaratie – ce apartamente au fost perchezitionate, ce s-a gasit etc. Nu a fost vazuta decat una dintre persoanele care au efectuat perchezitia ca ducea o imprimanta la masina.

Paralel, la Camera Deputatilor a fost deblocata aprobarea de perchezitie a apartamentelor din Zambaccian si a casei de la Cornu ale familiei Nastase. Cererea de perchezitie a fost prezentata plenului Camerei si urmeaza sa fie discutata in Comisia juridica. Cam in 20 de zile cele doua locuinte ale lui Nastase vor putea fi perchezitionate.

Articol integral in Romania Libera.

I-au numarat Zambaccianul

preluare Cotidianul

Procurorii DNA au incercat ieri sa perchezitioneze celelalte locuinte din imobilul in care locuiesc Dana si Adrian Nastase. In lipsa proprietarilor, ei n-au putut patrunde in toate camerele si le-au sigilat pe cele nevazute. Apoi, in resedinta a intrat sora lui Adrian Nastase, Dana Barb.

Tot ieri, Dana Nastase a fost audiata la DNA, iar in Parlament a intrat in proceduri cererea de perchezitie a etajului lui Nastase din Zambaccian si ferma de la Cornu.

Articol integral in Cotidianul

Perchezitie reusita

preluare EVZ

Conducerea DNA a refuzat sa comenteze descinderile facute ieri in blocul Zambaccian, limitandu-se sa spuna ca totul s-a facut conform legii. Apropiati ai lui Adrian Nastase din PSD ne-au declarat ca procurorii au reusit sa patrunda in toate cele trei apartamente.

Anchetatorii au indicii ca termopanele montate la cele patru etaje ale blocului din Zambaccian reprezinta o parte din mita primita de sotii Nastase de la Irina Jianu, fostul inspector general de stat in constructii.

Articol integral in EVZ.

Procurorii au intrat in blocul lui Nastase pe usa din dos

de Razvan POPA, Iulius CEZAR (Gandul)

Anchetatorii anticoruptie au cercetat apartamentul lui Andrei Nastase, fiul fostului premier, al unui grec si locuinta avocatei familiei Nastase.

Dupa ce s-au chinuit degeaba sa obtina aprobare de perchezitie de la Parlament, ieri procurorii au intrat in blocul lui Nastase pe usa din dos. Echipa anticoruptie a ajuns pe strada Muzeul Zambaccian in jurul orei 10.30, inarmata cu un ordin de perchezitie, pentru celelalte apartamente din bloc, un laptop si o imprimanta.

Inainte sa intre in somptuosul bloc in care locuiesc Adrian Nastase si familia sa, procurorii au avut o mica ciocnire verbala cu SPP-istii de paza. Pe urma, s-a intrat la control in prezenta unor martori asistenti.

Articol integral in Gandul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro