Sari direct la conținut

Ansamblu rezidential in zona Iancu Nicolae

HotNews.ro

Un nou ansamblu rezidential va fi construit in zona Iancu Nicolae. Cu o suprafata construita de 7,469 mp, Amfiteatru ofera 30 de apartamente de lux si cele mai moderne facilitati de la sala de fitness si solar pana la gradina si locuri de joaca pentru copii, informeaza un comunicat de presa al companiei Regatta. Lucrarile vor fi finalizate la sfarsitul acestui an.

Alcatuit din trei corpuri principale, structurate pe parter si trei etaje, complexul beneficiaza de un look ultramodern si de executie de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste apartamentele, la parter suprafetele sunt de cca. 207 mp, la care se adauga terase si balcoane.

La primele doua etaje apartamentele au o suprafata utila de cca. 245-264 mp, beneficiind in acelasi timp de deschiderile oferite de balcone si terase. Etajul al treilea ofera apartamente cu suprafete intre 220 si 230 mp, evident si ele dotate cu balcoane si terase.

Pretul de vanzare esta de aproximativ 1200 E/mp fara TVA iar pana in acest moment au fost vandute aproximativ 15 apartamente.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro