Sari direct la conținut

Colegii Laurei Vasiliu joaca cu banderole albe la mana

HotNews.ro

Actorii Teatrului Tony Bulandra din Targoviste, colegii Laurei Vasiliu, vor juca, vineri seara, intr-un spectacol la Sibiu, cu banderole albe la mana, in semn de protest fata de modul in care artista a fost tratata in Italia, unde carabinierii au confundat-o cu o traficanta de minori, anunta NewsIn.

Actorii distribuiti in spectacolul „Frida”, prezentat vineri in cadrul Festivalului International de Dans din capitala culturala europeana, vor purta, in timpul reprezentatiei, banderole albe si in semn de protest fata de ceea ce ei numesc „lipsa de reactie a autoritatilor romane” fata de ceea ce i s-a intamplat Laurei Vasiliu la Torino.

Laura Vasiliu se afla in Peninsula pentru filmarile la pelicula italiana „Noaptea”, in care ea interpreteaza rolul unei emigrante romance pe nume Maria.

Fortele de ordine au dat buzna peste actrita, in noaptea de marti spre miercuri, in camera de hotel din Torino in care aceasta era cazata.

Carabinierii si-au dat seama de greseala si si-au cerut scuze abia dupa ce au perchezitionat-o si erau gata sa o aresteze.

Eroina filmului distins cu Palme D”Or „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” a fost confundata cu o romanca ce poarta acelasi nume, aflata pe lista persoanelor date in urmarire de politia italiana.

Dupa incident, Laura Vasiliu s-a mutat intr-un alt hotel, insa nu a facut plangere impotriva carabinierilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro