Sari direct la conținut

Doi romani au fost gasiti morti in Roma. Politia italiana suspecteaza o crima

HotNews.ro

Cadavrele a doi tineri romani, de circa 25 de ani fiecare, au fost gasite luni dimineata langa o benzinarie de pe bulevardul Palmiro Togliatti, de la periferia sud-estica a Romei, informeaza cotidianul „La Repubblica”.

Corpurile nu prezinta semne evidente de violenta fizica, in afara unor vanatai la nivelul gatului. Una dintre victime era descaltata, iar incaltamintea nu a fost gasita la fata locului. In plus, au fost remarcate urme de pneuri si semne evidente de tarare a corpurilor.

Cei doi par a fi murit in urma unor supradoze, dar politistii italieni considera ca au fost ucisi. Anchetatorii banuiesc ca, dupa dubla omucidere, asasinii au transportat corpurile si le-au abandonat in parcul „Madre Teresa di Calcutta”.

Cele doua cadavre au fost descoperite azi dimineata, in jurul orei 7, de catre proprietarul benzinariei, care a anuntat imediat autoritatile.

Parcul Madre Teresa di Calcutta, unde au fost gasite cele doua cadavre, este des tranzitat de romani. Bulevardul Palmiro Togliatti reprezinta un loc de intalnire pentru zilierii romani, care in fiecare dimineata asteapta sa fie luati la munca. In timpul noptii, aceeasi zona este frecventata de prostituate, majoritatea dintre ele brazilience si romance.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro