Sari direct la conținut

UPDATE Circulatia pe Centura Capitalei s-a reluat dupa ce fusese deviata pe rute ocolitoare din cauza acumularilor de apa

HotNews.ro

Circulatia rutiera pe Centura Capitalei este deviata marti dimineata pe rute ocolitoare din cauza acumularilor de apa din localitatea Jilava, anunta News.ro. De asemenea, traficul rutier este blocat pe DN 13 A, in judetul Mures, din cauza unui stalp cazut pe carosabil.

UPDATE: Circulatia rutiera pe Centura Capitalei s-a reluat.

Traficul rutier de pe Centura Bucuresti a fost deviat, din cauza acumularilor de apa, in localitatea Jilava. Se cirula pe rutele: DJ 401 D Darasti – Magurele – Calea Rahovei si pe DJ 401 A Copaceni – Vidra, potrivit Centrului Infotrafic.

De asemenea, sunt acumulari de apa si la intrarea in Centura Bucuresti dinspre DN 6.

Infotrafic anunta si ca circulatia rutiera este oprita pe DN 13 A, pe ambele sensuri de mers, din cauza unui stalp electric cazut pe suprafata carosabila, in localitatea Chibet, judetul Mures.

In judetul Brasov, pompierii au intervenit, marti dimineata, pentru indepartarea a trei copaci cazuti in mai multe zone.

De asemenea, zapada a rupt cablurile de alimentare cu energie electrica in Prejmer si in localitatea Hurezu.

Potrivit datelor oferite de autoritatile locale, nu sunt drumuri blocate, dar se circula in conditii de iarna. Cele doua firme care asigura deszapaezirea in Brasov au pregatit 75 de utilaje si au anuntat ca au un stoc de 2.185 de tone de material antiderapant.

In plus, pompierii din judetele Calarasi si Dambovita au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe gospadarii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro