Sari direct la conținut

Fostul prefect de Cluj Calin Platon, arestat dupa ce a provocat un accident, va fi eliberat

HotNews.ro

Fostul prefect de Cluj Calin Platon, arestat dupa ce a accidentat pe o trecere de pietoni o femeie si un copil in varsta de trei luni, acesta din urma murind, va fi pus in libertate. Tribunalul Cluj a admis, miercuri, recursul inaintat de acesta impotriva deciziei de prelungire a mandatului, informeaza Mediafax.

Tribunalul Cluj a judecat, miercuri, recursul inaintat de fostul prefect Calin Platon impotriva unei sentinte a Judecatoriei Cluj-Napoca, de prelungire a mandatului de arestare cu 60 de zile.

Judecatorii au admis recursul lui Platon si au dispus punerea acestuia de indata in libertate.

Platon are interdictia de a parasi tara.

Sentinta Tribunalul Cluj este definitiva.

La sfarsitul lunii august, fostul prefect al judetului Cluj Calin Platon a lovit cu masina o femeie de 32 de ani si pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni. In urma accidentului, cele doua victime au fost transportate in stare grava la spital. Ulterior, bebelusul de trei luni, care a suferit traumatisme intracraniene extrem de grave, a murit.

Platon a fost arestat sub acuzatiile de ucidere din culpa, vatamare corporala grava din culpa si conducere pe drumurile publice avand permisul suspendat.

Platon a fost subprefect al judetului Cluj si prefect intre 2008 si 2009, iar apoi inspector guvernamental, fiind suspendat, printr-o decizie a premierului Emil Boc, din functia de inspector, dupa producerea accidentului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro