Sari direct la conținut

Marian Sarbu: Am primi-o cu entuziasm pe Oana Mizil in UNPR

HotNews.ro

Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat, luni, ca UNPR ar primi-o „cu entuziasm” in partid pe Oana Niculescu Mizil, proaspat demisionara din PSD, daca aceasta ar dori sa vina in aceasta formatiune politica. „Oana Mizil este o activista politica de stanga care a facut performanta. Nu ar fi rau pentru noi daca ar veni, am primi-o cu entuziasm”, a raspuns Sarbu, intrebat daca UNPR poarta negocieri cu Mizil pentru intrarea deputatului in acest partid, potrivit Mediafax.

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca demisoneaza din PSD, ea sustinand ca judetul Calarasi – unde a fost presedinte al organizatiei PSD, dar BPN a luat decizia de inlocuire a sa din functie – „a fost vandut la propriu” PNL de catre PSD: „Eu consider ca, pur si simplu, am fost mazilita si nici asta nu ar fi fost important daca sacrificiul carierei mele politice s-ar fi facut pentru binele calarasenilor, dar consider ca judetul Calarasi a fost vandut la propriu de PSD PNL, in defavoarea intereselor calarasenilor si ale membrilor PSD”, a aratat deputatul.

Oana Niculescu Mizil a mai declarat ca nu s-a consultat cu Marian Vanghelie inainte de a decide sa-si dea demisia din PSD, dar ca acesta este alaturi de ea.

Si deputatul Aura Vasile, o apropiata a lui Marian Vanghelie, s-a inscris recent in UNPR.

Biroul Permanent al PSD a decis, lunea trecuta, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, el aratand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia si ca aceasta decizie nu trebuie discutata cu Marian Vanghelie.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta „toate discutiile” referitoare la demiterea Oanei Mizil din functia de sef al organizatiei de Calarasi, el aratand ca nu cunoaste motivele pentru care aceasta a fost demisa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro