Sari direct la conținut

Arco Real Estate Consulting se deschide si in Arad

SmartFinancial.ro

Biroul din Arad isi va incepe activitatea cu 2 brokeri printre care si directorul de sucursala. Arco Real Estate Consulting Arad va oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar si va pune la dispozitia clientilor sai un consultant Credit Link in credite imobiliare pentru a le facilita acestora accesul la finantari imobiliare fara o plata suplimentara a serviciului oferit.

Credit Link este unul dintre cei mai importanti brokeri de credite imobiliare, companie romaneasca cu capital majoritar englez.

„Am ales sa investim pe piata din Arad in urma deciziei strategice de extindere a companiei Arco in toata tara”, a declarat Ciprian Lopata CEO Arco Real Estate Consulting. „Aradul este un oras cu mare potential si credem ca vom gasi aici toate resursele unei dezvoltari durabile a companiei noastre”, a adaugat Ciprian Lopata.

Biroul din Arad se va ocupa de intermedierea exclusiva a proiectului Arcada dezvoltat de compania Arcada Invest si va fi condus de Ramona Matros, cu o expertiza de peste 2 ani in domeniu. Sucursala va oferi servicii unice pe piata din Arad, alaturi de o politica comericiala atractiva.

Integral in Smart Financial

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro