Sari direct la conținut

VIDEO Atac armat într-un supermarket Mad Butcher din Arkansas: doi oameni au fost uciși, iar agresorul – grav rănit și arestat

HotNews.ro
Două persoane au fost ucise și alte șapte, inclusiv un ofițer de poliție, au fost rănite într-un schimb de focuri care a avut loc într-un supermarket din Arkansas, a anunțat vineri poliția statală, potrivit Reuters.
VIDEO Atac armat într-un supermarket Mad Butcher din Arkansas: doi oameni au fost uciși, iar agresorul – grav rănit și arestat
Mașini de poliție la locul unui atac armat, care s-a desfășurat la magazinul alimentar Mad Butcher, 21 iunie 2024, Frodyce, Arkansas, SUA. Sursa foto: Ainsley Platt / AP / Profimedia

Atacul armat s-a petrecut în supermarketul Mad Butcher din Fordyce, un oraș de 3.200 de locuitori situat la aproximativ 112 kilometri sud de Little Rock, capitala statului Arkansas.

„Atacatorul a fost grav rănit după ce a fost împușcat de forțele de ordine și a fost arestat”, a precizat poliția statală, într-un comunicat de presă.

Vă avertizăm, imaginile de mai jos au un puternic impact emoțional:

Șeriful comitatului Dallas, Mike Knoedl, a declarat că incidentul a fost „izolat”, conform postului de televiziune KTHV.

Este de așteptat ca ofițerul de poliție rănit să supraviețuiască, a precizat KATV, citând poliția statală.

Guvernatoarea Sarah Huckabee Sanders a anunțat, într-un mesaj publicat pe platforma de socializare X, că a fost informată despre incident.

„Sunt recunoscătoare forțelor de ordine și primilor respondenți pentru acțiunea lor rapidă și eroică de a salva vieți. Rugăciunile mele sunt alături de victime și de toți cei afectați de acest incident îngrozitor”, a adăugat ea.

INTERVIURILE HotNews.ro