Sari direct la conținut

Britney Spears sustine ca testul antidrog a iesit pozitiv din cauza unor medicamente

HotNews.ro

Britney Spears sustine ca testul antidrog efectuat saptamana trecuta a iesit pozitiv din cauza ca a folosit un medicament pentru astm, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata piesei “Toxic”, care a fost nevoita sa faca testul antidrog in urma unei hotarari judecatoresti, a infirmat faptul ca a consumat substante ilegale si a declarat ca in urma efecutarii testului s-a depistat prezenta albuterolului, care este continut intr-un medicament pentru astm.

Totusi, unele surse au declarat ca in urma testului efectuat, Britney a fost depistata cu amfetamina, iar albuterolul nu este o amfetamina. De asemenea, sursele au mai spus ca Britney nu sufera de astm si ca folosea acest medicament pentru a slabi.

Starul cu probleme trebuie sa se supuna in continuare testelor antidrog, conform hotararii judecatoresti luate in procesul in care Spears se lupta cu fostul ei sot pentru obtinerea custodiei celor doi copii ai lor.

De asemenea, avocatul lui Spears a aparat-o pe cantareata in varsta de 25 de ani pentru ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului, desi ii avea in masina cu ea pe fii sai, Sean Preston si Jayden James.

Sorrell Trope a spus: “Dna Spears era urmarita de paparazzi la acel moment. Era tulburata si chiar nu a vazut semaforul. Acest lucru nu inseamna ca este iresponsabila.”

Avocatul lui Federline, Vincent Kaplan, i-a cerut judecatorului sa ii interzica lui Britney sa mai conduca in momentul in care se afla impreuna cu micutii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro