Sari direct la conținut

Aguilera: „Britney nu stie ce inseamna autocontrolul”

HotNews.ro

Christina Aguilera a declarat ca artistelor Britney Spears si Lindsay Lohan le lipseste autocontrolul si ca din acest motiv nu reusesc sa se abtina de la droguri si alcool, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata a spus ca nu poate decat sa critice starurile care duc o viata dezordonata si care nu fac nimic pentru a-si schimba comportamentul, din cauza caruia cariera lor este afectata.

Aguilera a declarat pentru revista Glamour: “Cand ajungi la varsta de 20-21 de ani si esti inconjurat de droguri si alcool, esti tentat sa incerci si tu. Insa trebuie ca totul sa aiba o limita. Toti auzim despre persoane care au decedat din cauza unei supradoze, de oameni care si-au distrus viata din cauza drogurilor si a alcoolului.

Eu consider ca mai am multe lucruri de realizat si nu am de ce sa imi distrug cariera din cauza unei prostii.”.

De asemenea, Christina Aguilera a insistat asupra faptului ca Spears ar fi trebuit sa se odihneasca cu o seara inainte de aparitia la MTV Video Music Award pentru a se asigura ca acea revenire va fi un succes.

Cantareata a mai adaugat: “Fiecare ar trebui sa stie sa aleaga ce este mai bine pentru el. Nu am nicio problema in a refuza pe cineva si in a-i spune: Am un spectacol maine si vreau sa fac o treaba excelenta.. Cateodata mi-as dori sa pot merge la o petrecere sau intr-un club si sa pot avea mai mult timp liber.”

„Insa, stiu ca nu ma voi simti in forma in ziua urmatoare cand ma voi trezi.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro