Sari direct la conținut

Finansbak lanseaza un nou produs destinat IMM-urilor

HotNews.ro

Finansbank a lansat luni un nou produs destinat intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), SuportFinans, cu o limita de creditare de maxim 125.000 euro, pe o perioada de un an.

SuportFinans e un produs de creditare pentru sustinerea activitatii curente, destinat finantarii in principal a stocurilor si creantelor comerciale, dar si a acoperirii altor cheltuieli pe termen scurt cu care se confrunta intreprinzatorii mici si mijlocii.

Noul produs ofera posibilitatea aprobarii rapide, in baza unui numar minim de documente, a unei limite de credit de maximum 125,000 EUR (echivalent in RON), pe o perioada de cel mult 12 luni (cu posibilitate de prelungire), se arata intr-un comunicat de presa.

In plus, clientii care opteaza pentru produsul SuportFinans, pot beneficia suplimentar si de un credit PromptFinans – facilitate de tip overdraft, atasata contului curent in valoare de maxim 15,000 EUR (echivalent RON).

Beneficiarii eligibili pentru un credit SuportFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul SuportFinans este disponibil in toate sucursalele Finansbank.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro