Sari direct la conținut

Razvan Dumitrescu: Demisia a fost cauzata de un articol total neprofesionist

HotNews.ro

Intr-un comunicat difuzat presei, Razvan Dumitrescu arata: „Am luat act de decizia managementului editorial de la Realitatea TV. Regret ca hotararea a fost luata pe baza unui articol de ziar care scoate din context intr-un mod total neprofesionist elemente dintr-o discutie care a durat mai bine de 20 de minute”.

Dumitrescu le “multumeste” acelor redactori de la Evenimentul Zilei care au transformat afirmatiile sale legate de totala independenta editoriala pe care a avut-o la Realitatea TV in contrariul lor.

„Le multumesc pentru colaborare colegilor de la Realitatea TV si in egala masura multumesc conducerii editoriale pentru pasajul din comunicatul remis presei: Realitatea TV apreciaza calitatile profesionale ale lui Razvan Dumitrescu, ii multumeste pentru colaborare si ii ureaza succes”, se arata in comunicat.

Considerind ca o schimbare in cariera e binevenita, Razvan Dumitrescu a decis sa accepe postul de director la cotidianul Gardianul, dand curs ofertei care i-a fost facuta cu mai bine de doua luni in urma si pe care initial o refuzase.

Miercuri, in cotidianul Evenimetul Zilei realizatorul emisiunii „Deschide Lumea”, Razvan Dumitrescu declara ca „este in negocieri pentru o eventuala plecare de la Realitatea TV.”

Mai mult, el a precizat ca singurul motiv care l-ar putea face sa se razgandeasca ar fi „lipsa oricaror ingerinte in politica editoriala”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro