Sari direct la conținut

Franta: 10 romani, suspectati de proxenetism au fost arestati

HotNews.ro

Politia franceza a arestat zece romani suspectati ca fac parte dintr-o retea de proxenetism, dupa o incaierare in arondismentul al optsprezecelea al Parisului, informeaza Le Parisien. Conflictul dintre doua grupuri rivale, care dura de apoximativ trei saptamani a fost iscat de o tanara in varsta de 23 de ani, care practica prostitutia in Bois de Boulogne, in apropiere de Place Dauphine si care a decis sa-si paraseasca proxenetul, pe care l-a acuzat de furt si agresiuni fizice.

Tanara, ajutata de un prieten si-a oferit serviciile unui alt proxenet. Flancat de mai multi luptatori, angajati special pentru aceasta ocazie, fostul proxenet a decis sa viziteze noua casa a fetei pentru a-si recupera protejata. In urma violentelor, noul proxenet al fetei a fost ranit grav si va avea nevoie de aproximativ 20 de zile de recuperare. Ancheta a stabilit ca unul dintre luptatori, in varsta de 18 ani, era, de asemenea, cautat de politie pentru furt armat si violarea unei octogenare.

Barbatii au fost retinuti si in prezent, se afla in stare de arest, in timp ce ancheta a fost incredintata brigazii pentru combaterea proxenetismului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro