Sari direct la conținut

BCR schimba intreg portofoliu de carduri

HotNews.ro

Banca Comerciala Romana (BCR) a hotarat relansarea intregului portofoliu de carduri pe care banca le pune la dispozitia clientilor sai, fie ca sunt de debit, de credit sau co-brand, informeaza un comunicat al bancii.

“Toate cardurile emise incepand cu data de 3 septembrie a.c. vor avea o noua infatisare. Cardurile au un design unitar si atractiv, purtand in ele expresia unei identitati noi, bine definite. Fiecare categorie de card corespunde unui anumit concept, care defineste si integreaza valorile institutiei”, a declarat Igor Zganjer, director executiv al Directiei de Carduri.

Primele carduri cu noul design au fost deja inmanate posesorilor. Noile cardurile co-brand vor intra in uz incepand cu luna octombrie. Detinatorii vechilor modele de carduri BCR vor beneficia de noile carduri la expirarea celor in uz.

Noul concept are la baza cele trei elemente primordiale – apa, foc sau aer – care subliniaza ideea ca orice activitate in lumea finantelor desfasurata prin BCR se sprijina pe principii solide, fundamentale.

Designul cardurilor de debit se bazeaza pe elementul apa. Cardurile de credit au ca reprezentare grafica elementul foc. La cardurile co-branded, emise in colaborare cu diversi parteneri, designul evidentiaza elementul aer.

Motivul care a stat la baza modificarii identitatii cardurilor a fost actiunea de schimbare a logo-ului bancii. Noua identitate vizuala a BCR este rezultat din imbinarea experientei si renumelui celei mai importante banci romanesti cu prestigiosul brand Erste, cel mai de succes furnizor de servicii financiare din Europa Centrala si de Est, se arata in comunicatul bancii.

Noul logo adopta elemente de indentitate vizuala a Grupului mama, respectiv grafica si culorile brand-ului Erste, atestand astfel integrarea in universul Erste, o familie financiara europeana de succes care furnizeaza partenerilor produse si servicii bancare de cea mai inalta calitate.

Totodata, incepand de luni 10 septembrie a.c. BCR isi intensifica actiunile destinate cresterii sigurantei in utilizarea cardurilor. Pe ecranul bancomatelor BCR vor aparea mesaje care indeamna clientul la atentie atunci cand efectueaza o operatiune cu cardul la automat, iar in cazul in care i se pare ceva suspect sa anuleze tranzactia si sa contacteze de urgenta banca.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro