Sari direct la conținut

Elena Udrea: „Ori PNL ii va retrage sprijinul lui Tariceanu, ori PSD va vota o motiune de cenzura si guvernul cade”

HotNews.ro

Invitata in cadrul emisiunii „Stirea Zilei” de pe Antena 3, pedista Elena Udrea s-a aratat convinsa ca solutia politica propusa de presedintele Basescu (guvern PD-PNL-PLD fara Tariceanu premier) este mai mult decat realizabila.

Udrea spune ca cel mai probabil PNL ii va retrage sprijinul politic lui Calin Popescu Tariceanu, existand semnale in acest sens, fie PSD va vota motiunea de cenzura a PD sau va depune propria motiune si guvernul Tariceanu cade.

Varianta unui guvern cu Mircea Geoana ca premier este exclusa, declara Elena Udrea. Ea spune ca presedintele nu va trada asteptarile electoratului si nu-l va numi pe acesta in functia de premier. „PSD va reveni la guvernare doar daca Calin Popescu Tariceanu ii accepta in echipa sa”, si-a exprimat convingerea Elena Udrea.

Intervenita telefonic in cadrul emisiunii, vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, sustine ca pozitia lui C.P. Tariceanu nu este amenintata de nimeni in PNL, fiind liderul ales si recunoscut al acestui partid. Nicolai spune ca orice nou guvern va fi posibil dar numai avandu-l in frunte pe Calin Popescu Tariceanu.

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat telefonic ca PSD nu a primit si nu a formulat nicio oferta concreta in legatura cu structura guvernului. PSD nu a cerut nimic del a PNL si nu a primit nicio oferta de la presedintele Basescu, a declarat Diaconescu care sustine ca discutiile purtate in acest moment de partidul sau au doar un rol exploratoriu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro