Sari direct la conținut

O romanca a fost sechestrata timp de un an de o italianca in varsta de 75 de ani

HotNews.ro

O menajera romanca de 54 de ani a fost sechestrata si abuzata timp de un an de o italianca de 75 de ani pentru care lucra. Romanca fusese transformata in sclava de batrana italianca, anunta cotidianul Corriere della Sera, citat de Realitatea TV. Aceasta a obligat-o sa locuiasca in subsolul casei sale, ii dadea doar putina mancare si ii permitea sa faca dus doar o data pe luna, numai cu apa rece si nici nu o platea. In plus, pensionara italianca o lovea des pe romanca si o ameninta ca o va denunta, pentru ca aceasta era imigrant clandestin. Cosmarul romancei a luat sfarsit dupa ce una dintre fiicele sale, care banuia ca se intampla ceva ciudat cu mama ei, i-a alertat pe carabinieri.

Incidentul s-a petrecut in orasul Lainate, din nordul Italiei, de langa Milano. Romanca, vaduva si mama a doua fete, muncea in Italia de un an si s-a angajat ca menajera la batrana italianca fara sa banuiasca ce cosmar o astepta.

Pensionara italianca montase chiar camere de filmat in toata casa, pentru a o supraveghea pe romanca.

Cand a fost eliberata, femeia a povestit ca ii era frica de batrana, care ii repeta mereu ca va fi expulzata din Italia.

Potrivit corespondentului Radio Romania Actualitati, fortele de ordine au arestat-o la domiciliu pe pensionara si au povestit ca au avut impresia ca se gasesc in fata unui caz ce poate fi caracterizat printr-un amestec de rautate, ignoranta si rasism.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro