Sari direct la conținut

Intorsura Buzaului – cursurile in scoli si gradinite ar putea fi suspendate, din cauza gerului

HotNews.ro

Conducerea Primariei Intorsura Buzaului, judetul Covasna, intentioneaza sa suspende, marti, cursurile in scolile si gradinitele din localitate, in cazul in care temperatura se va mentine sub minus 30 de grade Celsius, anunta Mediafax. La intorsura Buzaului, termometrele au indicat, luni dimineata, minus 34,4 grade Celsius.

Primarul orasului a declarat ca, in cursul diminetii de luni, au inghetat cateva conducte de apa, astfel ca au fost probleme si cu furnizarea apei potabile la cateva case din oras. El a adaugat ca, daca temperaturile se mentin la fel de scazute si marti, va lua decizia suspendarii cursurilor, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean.

De asemenea, Leca Bancila, primarul orasului, a anuntat ca angajatii Primariei se vor deplasa in cursul zilei la oamenii nevoiasi si le vor oferi lemne de foc sau alte ajutoare.

La intorsura Buzaului, termometrele au indicat, luni dimineata, minus 34,4 grade Celsius, la Sfantu Gheorghe s-au inregistrat minus 30 de grade Celsius, iar in zona municipiului Targu Secuiesc si la Baraolt au fost minus 29 de grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata vreodata la Intorsura Buzaului a fost in februarie 2005, cand in zona au fost minus 36 de grade Celsius.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro