Sari direct la conținut

Angelina Jolie – din nou furioasa din cauza prieteniei dintre mama lui Pitt si Aniston

HotNews.ro

Angelina Jolie a fost cuprinsa de furie cand a aflat ca mama lui Brad Pitt, Jane, a invitat-o pe fosta sotie a actorului in casa ei din Missouri pentru a petrece impreuna Ziua Recunostintei (22 noiembrie), informeaza femalefirst.co.uk.

O sursa sustine ca Angelina i-a spus lui Brad cand a aflat de invitatia facuta de mama lui: “Asta este. Vom ramane la Los Angeles. Mi se pare o prostie din partea mamei tale.”.

Sursa a mai declarat pentru revista britanica Star: “Cand a aflat, Angelina s-a enervat foarte tare. Ei nu i se pare normal ca Jane sa pastreze prietenia cu Jennifer. Insa, Brad i-a spus Angelinei ca ceea ce face mama lui in timpul ei liber o intereseaza doar pe ea.”.

Casatoria lui Pitt cu Aniston s-a incheiat in 2005, insa aceasta a pastrat o legatura destul de stransa cu fosta sa soacra. Fosta actrita din “Friends” si-a petrecut si anul trecut Ziua Recunostintei impreuna cu familia lui Brad.

O sursa a declarat: “Jennifer nu vede de ce ar trebui sa nu se mai intalneasca sau sa puna capat prieteniei sale cu Jane. Ele vorbesc la telefon cel putin o data pe luna si isi trimit emailuri. Insa, se pare ca acest lucru o deranjeaza foarte mult pe Angelina.”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro