Sari direct la conținut

Gheorghe Stefan si Ilie Morega, suspendati din PNL

HotNews.ro

Delegatia Permanenta a PNL intrunita sambata, la Palatul Parlamentului, a decis suspendarea pentru o luna din partid a presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, si pentru un an a primarului de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan (Pinalti).

Decizia in cazul liderului liberaj din Gorj, Dan Ilie Morega, vine dupa ce, in urma cu doua zile, in presa a aparut o inregistrare audio din Biroul Politic al PNL Gorj, in care Morega le reproseaza unor sefi liberali de institutii publice din judet ca nu au strans bani suficienti pentru alegerile europarlamentare.

Liderul liberalilor, Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, dupa delegatia Permanenta a PNL, ca Morega nu a avut o conduita politica normala si ca pe timpul suspendarii sale secretariatul general al PNL va face ceercetari privind acuzatiile referitoare la finatarea campaniei electorale.

Daca acuzatiile se vor dovedi adevarate, premierul a spus ca el insusi va propune ca Morega sa fie exclus din partid, a avertizat Tariceanu.

Filiala PNL Neamt propusese suspendarea pentru un an din partid a lui Gheorghe Stefan, pentru ca s-a declarat sustinator al PLD.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro