Sari direct la conținut

Spears nu mai are voie sa conduca atunci cand se afla in masina cu fiii ei

HotNews.ro

Dupa ce Britney Spears a fost surprinsa trecand pe culoarea rosie a semaforului, judecatorul a hotarat vineri ca artista nu mai are voie sa conduca atunci cand se afla in masina si copiii sai, informeaza people.com. Hotararea a fost luata dupa ce judecatorul a discutat timp de 90 de minute cu avocatii lui Britney si a fostului ei sot, Kevin Federline.

“Judecatorul a luat o decizie… Nu pot sa discut in legatura cu aceasta.”, a declarat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan. “Documentele nu au fost deocamdata facute publice de catre instanta si nici nu stiu daca vor fi facute. Aceasta problema va fi discutata intr-o alta zi.”

Avocata lui Spears, Anne Kiley a spus ca “totul a decurs minunat”.

La cererea avocatului lui Federline, Shane Partridge, fotograful care a surprins-o intr-un material video pe Britney trecand pe culoarea rosie pe data de 8 noiembrie, a fost prezent la tribunal, insa nu a fost audiat.

“Inregistrarea cu Britney nu a fost vizualizata astazi, insa a constituit subiectul principal al acestei infatisari.”, a declarat o sursa. “Avocata lui Britney Spears a adus un expert pentru a explica faptul ca artista a avut un motiv intemeiat pentru a trece pe rosu.”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro