Sari direct la conținut

George Cristian Maior, audiat de comisia SRI in scandalul Codlea

HotNews.ro

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Cristian Maior, este audiat, miercuri, la comisia parlamentara SRI. El prezinta concluziile raportului intern al institutiei pe care o conduce privind biletul scris de adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, care continea informatii despre unii judecatori ai Curtii Constitutionale. Totodata, George Maior face referiri si la stadiul reformelor SRI.

La intrarea la audieri, Maior a declarat ca va aborda subiectul legilor sigurantei, care ingreuneaza activitatea SRI. In legatura cu cazul Coldea, directorul SRI a precizat ca va prezenta concluziile unui raport pe care inca nu l-a semnat si ale carui concluzii ar putea fi cuplate cu cele ale Comisiei.

Intrebat care sunt concluziile serviciului, Maior a spus ca acestea vor fi facute publice ulterior discutiei cu parlamentarii, informeaza NewsIn.

UPDATELa iesirea de la audieri, Maior a declarat ca SRI nu a desfasurat activitati de politie politica si a anuntat ca vor fi aplicate sanctiuni administrative si disciplinare atat lui Florian Coldea, ci si altor persoane din conducerea serviciului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro