Sari direct la conținut

Filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, retras din competitia TIFF

HotNews.ro

Castigatorul trofeului Palme d’Or – filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, de Cristian Mungiu – a fost retras din cadrul competitiei TIFF 2007. Potrivit corespondentului Hotnews.ro, aceasta decizie a fost luata dupa ce organizatorii Festivalului de la Cannes au cerut ca un film premiat la aceasta manifestare sa nu mai faca parte dintr-o alta competitie si sa nu mai fie judecat de un alt juriu.

Potrivit corespondentului Hotnews.ro, aceasta decizie a fost luata dupa ce organizatorii Festivalului de la Cannes au cerut ca un film premiat la aceasta manifestare sa nu mai faca parte dintr-o alta competitie si sa nu mai fie judecat de un alt juriu.

Organizatorii festivalului de la Cluj au anuntat ca vor respecta dorinta celor de la Cannes, desi filmul fusese selectionat la TIFF 2007 inca din luna martie.

Festivalul International de Film Transilvania se desfasoara concomitent la Cluj, in perioada 1-10 iunie si la Sibiu, in perioada 4-10 iunie. Filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” concura pentru marele premiu al festivalului: Trofeul Transilvania, in valoare de 10.000 euro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro